A&L TOURS

Od oktobra 2017, u sklopu naše firme posluje i “A&L Tours” turistička firma, organizator putovanja koja je osnovana sa željom da proširimo naše smeštajne kapacitete i ponudimo druge destinacije, pa je samim tim ponuda bogatija za objekte na Gučevu, Ivanjici, Kopaoniku Ziatiboru.

 

Svi objekti su pažijivo birani i svaki ispunjava kriterjume koje smatramo neophodnim za kvalitetan, udobar i bezbedan boravak dece, od udobnog smeštaja, kvalitetne ishrane, bezbednog okruženja i svih potrebnih sadržaja za edukativne i zabavne programe. Svaki objekat sadržan je i detaljno oplsan u našem katalogu za Nastavu u prirodi. Mišijenja smo da ni jedan posao ne može kvalitetno da se realizuje bez dobrog tima, a naš tim čime i naši pouzdani poslovni partneri, Organizatori putovanja, iz renomiranih turističkih agencija širom Srbije.

Naša misija je zadovoljan gost, a naša najbolja preporuka su naši stalni gosti koji se vraćaju. Naš posao je naša druga kuća, time se vodimo i na taj način postupamo, te se trudimo da kao dobri domačinl, naši gosti ponesu lepe utiske, znanja inaravno osmehe. Stoga, dragi prijatelj, pozivamo Vas u goste iželimo Vam uspešnu godinu!

KONTAKTIRAJTE NAS