Smeštaj u vili

Izaberite sobu koja odgovara baš vama. Aleksandar Wellnes Centar ima 21 sobu. Sobe su zamišljene tako da zadovolje vaše visoke standarde i da odgovaraju različitim ukusima i potrebama.

Cenovnik

Konferencije

Ukoliko tražite prostor za poslovnu konferenciju, seminar ili mesto za odmor i zabavu vaših zaposlenih, posetite Vilu Aleksandar.

Bazen

Bazen

Zaronite u bazene sa svežom bunarskom vodom, i potražite spas od vrućina tokom letnjih meseci.

Besplatan internet

Besplatan internet

Završite sve poslove uživajući u blagodetima prirode i brzog interneta u sobi i van nje.

Ukus tradicije

Ukus tradicije

Vratite energiju uz specijalitete domaće kuhinje spremljenih s ljubavlju i u duhu stare Šumadije!

Rekreacija

Rekreacija

Na raspolaganju su vam vrhunski sportski tereni za košarku, tenis, rukomet, odbojku i fudbal.

Mini bar

Mini bar

Opustite se u prelepom pogledu na netaknutu prirodu uz piće iz našeg mini bara.

Parking

Parking

Svi posetioci imaju pravo na besplatno parking mesto u okviru kompleksa Vile Aleksandar.

Vila Aleksandar

Hotel u ponudi ima 20 komfornih soba i 4 bungalova sa pogledom na netaknutu prirodu. Etno restoran služi tradicionalna i internacionalna jela kao i široku paletu vina.

Vila Aleksandar

Poznata kao srce Šumadije! Površinu od oko četiri hektara oplemenjuju fontane, senici, ružičnjaci i letnjikovci za uživanje tokom vrelih letnjih dana, tu su i sportski tereni, bazeni, bunari sa hladnom, pitkom vodom i bungalovima. Posebno smo ponosni na naš organizovani smeštaj za decu, kao i sportsko-rekreativne i zabavne aktivnosti u kojima svi mogu uživati. Etno restoran Vajat savršen je za sve vrste svečanosti, dok otvoreni bazeni posetiocima omogućavaju veliko uživanje. Staze vode kroz parkovski uređen prostor, cvetne leje, travnjake sa ukrasnim biljkama i bogate krošnje listopadnog i četinarskog drveća.

Osim organizovanog smeštaja, odlične tradicionalne hrane i uživanja u sportsko-rekreativnim aktivnostima, naš tim organizuje poslovne konferencije i sve vrste svečanosti.

Kontaktirajte nas